Marion Riteco-Regtop van Jazz Coaching & Training over Studio Pittig

Marit heeft voor mijn bedrijf het logo ontworpen en een herkenbare huisstijl voor trainingen, social media en meer. Ze levert professioneel werk en doet wat ze belooft en meer. Er zijn drie dingen die ik belangrijk vind en wat Marit meer dan waar maakt:
De eerste is, de samenwerking: Je hebt dan als ondernemer echt een zorg minder. Als je haar de regie geeft, dan wordt het eigenlijk nog mooier en verrassender dan verwacht.
Het tweede is het maatwerk: Ik had al meerdere logo’s van haar gezien. Dus de verwachtingen waren al hoog en daar ging ze wat mij betreft nog overheen. Ze probeert echt in de huid te kruipen van de onderneming en de mensen die de onderneming kleuren. Dat vind ik heel knap.  
En het derde is de prijs kwaliteit verhouding, die is echt heel goed.

Een goed leven en een goede business zijn net als Jazz afhankelijk van authenticiteit, flow, co-creatie & lef. Jazz is muziek van het moment, creëren in het moment. Een jazzmuzikant heeft zelf de regie in handen, kan leiden en volgen al naar gelang de situatie verlangt. Een goede jazz muzikant streeft naar persoonlijk meesterschap. Als je wilt leven en werken vanuit bezieling, heb je de kwaliteiten nodig van een Jazz muzikant. Je wacht niet op het juiste moment, je creëert vanuit het moment. Een jazzband drijft op gezamenlijk meesterschap. Gezamenlijk kun je iets, dat je niet kunt terugvinden in de afzonderlijke leden van het team. Innovatie, flow en duurzaam ondernemerschap ontstaan als je functioneert als een jazz band.

Jaar
2018

homepage

Jazz Coaching & Training: beeldmerk

homepage

Jazz Coaching & Training: visitekaartjes met wisselende achterkant (verschillende variaties op het beeldmerk wat altijd in beweging is)

homepage

Jazz Coaching & Training: ontwerp content social media 1

homepage

Jazz Coaching & Training: ontwerp content social media 2

homepage

Jazz Coaching & Training: ontwerp content social media 3