Jasper Tolhuijs van De Wandelcoach over Studio Pittig

De Wandelcoach revalideert en reintegreert mensen met een forse (arbeids)beperking. Wij brengen dagelijks mensen in beweging. Fysiek en mentaal. Letterlijk en figuurlijk. Elk traject begint met wandelen. In het mooiste kantoor van Nederland: onze natuur. Omdat wij (vrijwel) altijd gaan wandelen, noemen wij ons: De Wandelcoach.

Als eigenaar van De Wandelcoach zocht ik een eigenzinnig ontwerper met een eigen, niet-alledaagse stijl. Door collega’s werd ik gewezen op Marit Molenaar, van Studio Pittig. Na een gemoedelijke kennismaking ging Marit meteen op zoek naar de kernwaarden van onze praktijk:  eenvoud, no nonsense, positiviteit, sportief en betrokkenheid.

Met deze waarden ging zij voortvarend mee aan het werk. Opvallend was dat het creatieve proces direct tot een grote verrassing leidde, namelijk: De (sportief) Wandelende A. Deze Wandelende A is een even prachtig als krachtig beeldmerk. Vanwege haar unieke vormgeving speelt zij nu al belangrijke centrale, beeldbepalende rol in onze huisstijl, marketing & communicatie van onze praktijk. Daarmee heeft zij dan ook meteen een eigen plaats gekregen. Wat een vondst…

Marit heeft onze grote wens tot eenvoud en no-nonsense dienstverlening erg goed getroffen. Onder andere in de kleurstelling. Krachtig in intensiteit. Aansprekend in haar zachtheid. Omdat wij maar 2 kleuren gebruiken, heeft Marit de gewenste eenvoud mooi getroffen. Als onderneming zijn wij blij met haar werk! Dank je wel!

Jaar
2018

homepage

De Wandelcoach: bedrijfskleding

homepage

De Wandelcoach: logo ontwerp

homepage

De Wandelcoach: beeldmerk